Direktlänk till inlägg 31 oktober 2011

Snabbstickade muddar

Av Åse - 31 oktober 2011 21:53

Emellanåt stickar jag ett par sockor som jag skickar till Hjälpstickan. Känner att det är mitt lilla bidrag för att göra någon som behöver ett par sockor glad. Sist blev det även en scarf. Sista tiden har Hjälpstickan fått stor uppmärksamhet då Hjälpstickan blivit nominerad till Svenska hjältar. Jättekul tycker jag.

Varje månad köper jag även tidningen Situation Sthlm. Ett annat sätt att med små bidrag hjälpa den som har det sämre än jag. Jag handlar alltid av samma kvinna som brukar stå där jag passerar på väg till jobbet. Tyvärr är hon inte så regelbunden, men några gånger per månad brukar hon iallafall stå där. Första gången efter sommaren när jag skulle köpa hade jag missat att priset höjts med 10 kronor. Jättebra tycker jag,men den här morgonen hade jag tyvärr bara 40 kronor på mig, men säljaren lånade mig 10 kronor till nästa morgon. Känns lite fel att hon lånade ut 10 kronor till mig. Men jag är så dålig på att bära på mig kontanter. Tyvärr stod hon inte där nästa morgon när jag kom. Jag hade en extra 10 i väskan varje dag tills jag mötte henne igen och då hade det redan kommit en ny tidning. Men då fick jag äntligen tillfälle att ge henne de 10 kronor hon lånat mig. Nu har jag stickat ett par handledsvärmare som jag hoppas att hon vill ta emot och kan få användning av. Har glömt hur snabbstickat det är att sticka muddar.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se