Direktlänk till inlägg 6 november 2011

Härlig höstlovshelg

Av Åse - 6 november 2011 14:54

Hemma efter en härlig höstlovshelg på landet. Lillasyster E har varit på landet ända sen förra söndagen och storasyster S åkte tillbaka i tisdags. Själv åkte jag ut efter jobbet i onsdags och maken var iallafall ledig på fredagen, så vi har haft en riktigt skön helg. En del pyssel ute men även inne i huset.

I torsdags åkte jag och tjejerna till Stenstrand längst ut på Torö. Det är så oerhört vacker där oavsett årstid. Det infinner sig alltid ett lugn i kroppen när man står på stranden och tittar ut över havet. Vandrar bland stenarna och lyssnar på vågorna. När det blåser ordentligt brukar det vara gott om surfare, men den är dagen var det lugnt. Trots det rullar vågorna in och bryter mot stranden.

 

Så här vacker var bokallén som finns ute på Torö när vi åkte tillbaka från Stenstrand. Det är alldeles magiskt.

 

Vi har krattat en del också, något som vi inte brukar göra så mycket på hösten, men med detta milda väder är det så skönt att vara ute. Vi tände även eldkorgen och gjorde lite mys ute.

  

Självklart var även vår gammelkanin Molle med. Jag blir lika förvånad varje gång jag får köpa en ny påse pellets. Tänker att nu är det nog sista gången. Vi tror att han är ca 11 år. Det är ingen som riktigt vet. Man han mår fortfarande väldigt bra. Däremot har jag blivit lite strängare i kosten med honom. Bla har han inte fri tillgång till morot och pellets längre och han är så sur. Slänger med matskålen så att det slamrar ordentligt.

 

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

7 november 2011 12:34

Vilka vackra bilder från ert höstlov!

http://garnlivet.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se