Direktlänk till inlägg 18 november 2011

Raggisar

Av Åse - 18 november 2011 19:33

Stickar gör jag fast jag inte skriver. Ytterligare 2 par sockor har det blivit. Ett mönster som finns hos Garnstudio. Först gjorde jag de vit/grå som en kompis till mig beställde. Jag har stickat i Karisma och det går oehört fort att sticka sockor i Karisma. Och kul är det. Fast det säger jag alltid om att sticka sockor.

 

Sen kom lillasyster E på att hon inte hade några sockor på landet. Stackars barn, dom har en mamma som bara stickar och stickar, men ingenting får dom. Så då for jag in i garnskåpet och letade fram alla mina Karismarester. Hade riktigt mycket, men många olika färger och olika mängder. Men jag fick ihop ett par vit/rosa/grå som hon är mycket nöjd med. Dom får följa med till landet ikväll. Och jag har ytterligare ett par på stickorna. Den här gången till storasyster S.

Ikväll har jag varit iväg till garnaffären. Plötsligt ramlar det in beställningar på muddar.  Det var riktigt länge sen jag stickade pärlmuddar så det ska bli riktigt kul, men får se om jag hinner alla. Det finns ju så mycket kul att sticka så här före jul. Bla är jag mycket sugen på att sticka julkulor. Men har insett att det får nog bli till nästa jul med tanke på de beställningar som jag fått.

   

 
ANNONS
 
Monica

Monica

22 november 2011 10:38

Ja du vet väl hur det är med bagarens barn... ;-) Sockarna ser härliga ut, jag tror jag ska plocka fram mina rester av Karisma!

http://kamolini.blogspot.com

Åse

22 november 2011 11:04

Ja, så är det ju. Sätt igång. Det är ju så roligt och som sagt snabbstickade.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se