Direktlänk till inlägg 20 november 2011

Beroendeframkallande

Av Åse - 20 november 2011 22:04

Har sett att fler och fler stickar de underbara julkulorna från boken Julkulor som Arne & Carlos skrivit. I fredags var jag och bläddrade lite i boken i en bokaffär men tyckte den var för dyr. Hade sett billigare på Adlibris. Tänkte vänta till efter helgen att köpa den. Men så satt jag i helgen och myste med alla jultidningar jag köpt och då hittade jag mönster till kulorna i två av tidningarna. Dels i Allt i hemmet JUL-special och Lantliv Jul & Pyssel. Grundmönstret är detsamma och det var olika mönster i båda tidningarna, så nu har jag tre olika motiv. Sen är det bara fantasin som sätter stopp. Så när jag kom hem från landet kunde jag inte låta blir att leta fram lite restgarner. Kanske inte helt perfekt i tjocklek och kvalitet. Men en kula blev det och det var roligarre och gick snabbare än jag trodde. Hade jag inte haft beställningar på julklappar hade jag stickat julkulor ända fram till jul (tror jag). Men några kulor till kommer det att bli.

 

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

24 november 2011 13:04

Sjukt läcker! =)

http://krimskramsan.bloggplatsen.se

Åse

25 november 2011 09:35

Tack.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se