Direktlänk till inlägg 18 december 2011

Fjärde advent

Av Åse - 18 december 2011 18:01

Så var det redan fjärde advent. Och knapp vecka kvar till julafton. Men känner mig ganska bra i fas. I helgen var vi på landet. Superskönt. Har inte varit där på 2 veckor. I fredags fick en luftvärmepump installerad så i helgen har vi haft det väldigt varmt och gosit i vardagsrummet. Nu ska jag bara lära mig hur jag använder den på bästa sätt. Tips emotages tacksamt. Vi tog fram lite tomtar och klädde julgranen. Hade beställt en liten fin gran eftersom vi inte har så stort och hade packat ner kulor till en liten gran. Men granen var inte så liten och så många grenar på en och samma gran vet jag inte om jag sett tidigare, så det blev lite glest mellan kulorna, men fin är den. Får se sen om jag fick till någon bild i kameran som jag kan använda. Passade även på att åka in och handla det som kan stå på landet en vecka. Skönt. I veckan ska jag rulla lite köttbullar, göra sillsallad och grava lite lax, sen är jag klar.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se