Direktlänk till inlägg 20 december 2011

Fler muddar

Av Åse - 20 december 2011 21:34

Sista paret beställda muddar klara. Hade tänkt sticka lite fler julkulor, men av någon anledning la jag upp maskor till ett par muddar åt mig själv på de stickorna jag skulle använda till julkulor. Vet inte hur det gick till. Så nu är det bara att stick på igen och få dom klara och sen får det bli lite julkulor. Dock lite försent för att hänga i granen, men känns ändå rätt i tiden med tanke på att det är jul. Synd att jag har samma stickor till både julkulorna, muddarna och sockor. Behöver ha en bra pendeltågsstickning och just sockor är ju min favorit. Sen har jag blivit otroligt sugen på att sticka mössor igen. Ett annat återkommande tema hos mig den här årstiden. Har jag hittat det här mönstret som jag vill göra. Och storasyster S vill iallafall ha. Egentligen vill hon ha en hel tröja, hon har haft flera under sin uppväxt, men just nu känner jag inte för att starta en tröja, så en mössa blir bra.

  
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

21 december 2011 07:13

Väldigt snygga muddar! Jag är också inne i en möss period och har precis stickat klart en möss m flätor till mej och under av alla under, det känns som att jag kan ha den på mej offentligt också ;)

http://garnlivet.bloggplatsen.se

Åse

21 december 2011 10:05

Tack, kul när det känns rätt med mössan man precis gjort, för det är som du skriver inte alltid den gör sig i officiella sammanhang ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se