Direktlänk till inlägg 9 januari 2012

Trettonhelgen

Av Åse - 9 januari 2012 18:17

Så var det vardag igen, eller nästan vardag. Barnen har varit lediga även idag och jag passade på att jobba hemma på förmiddagen. Men imorgon drar det igång ordentligt. Jag har iochförsig jobbat alla mellandagar. Faktiskt riktigt skönt. Tempot på jobbet går ner och man hinner rensa lite här och lite där och komma ifatt med sånt som är tråkigt och man skjuter framför sig. Åh vad det är skönt när man väl tar tag i sådant. Lite mindre börda över axlarna.

I torsdags var det halvdag så jag och tjejerna valde att ta tåg o buss till landet och värma upp huset tills maken kom. Sen har vi haft en fantastisk helg. Väldigt lugn med sköna promenader, film i soffan, spelat spel och bara haft det skönt. Det är otroligt mycket vatten i sjön. Ca 60 cm högre än normalt. Här kommer lite vackra bilder som visar hur mycket vatten det är.

 

Här är en av bryggorna.

 

Här är vår gräsmatta där vi solar på somrarna och båten som vi tycker att vi dragit upp långt på land, känns som den snart tänker glida ner igen.

 

Här är bara lite vacker vass.

Passade på att titta på bilder hur det såg ut förra året. Läste nämligen i 10-årsdagboken att vi gjorde precis samma sak förra året. Men då var det så här mycket snö.

Jag måste säga att jag saknar snön. Det enda man kan hoppas på nu är att det blir kallt ett tag så att sjön fryser ordentligt, för då blir det fin skridskois.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se