Direktlänk till inlägg 25 januari 2012

Testvirkare

Av Åse - 25 januari 2012 20:31

För ett tag sen efterlyste Pysselkiisen testvirkare till några av hennes mönster. Jag var snabb och anmälde mig och jag fick chansen att provvirka ett väskmönster. Det var ett kul mönster och jag tycker väskan blev fin. Passar väldigt bra till sommaren. Jag gillar att ha virkade väskor på sommaren. Så här ser min variant ut. Kan nog tänka mig att virka fler i andra färger. Hade nog tänkt mig lite mer vågade färger, men väl i butiken snöade jag in på rosa.

 

Inspirationen att blogga  har varit som bortblåst ett tag, men nu hoppas jag att den är tillbaka. Det är ungefär som med träning. Ibland är man väldigt intensiv och ibland tar man lite paus. Och av någon anledning går det nästan hand i hand. Lite träning, lite bloggande. Mer träning, mer bloggande. Kan det bero på att orken faktiskt ökar och man är piggare på kvällarna när man tränar? Jag tror faktiskt det. Nu är jag inne i en positiv flow både träningsmässigt och matmässigt. Hoppas bloggningen följer med

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pysselkiisen

25 januari 2012 21:48

Mycket tjusig blev den! Tack så mycket för hjälpen :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se