Direktlänk till inlägg 5 februari 2012

Snart är det måndag igen

Av Åse - 5 februari 2012 22:00

Söndagkväll och snart dags att krypa ner i sängen och invänta en ny vecka. En härlig helg med läckert väder. Sol, snö och kallt. Det har gjort att det är väldigt halt att åka bil. Egentligen har inget särskilt hänt i helgen. Det har blivit en del träning. I lördags provade jag något nytt ViPR. En rolig men ack så jobbig klass. Trodde jag skulle få ont i precis hela kroppen. Men klarade mig hyfsat med lite småont så idag kunde vi utnyttja solen innan den försvann och åka skidor vid Tyresta By. Två härliga varv på 3 km-slingan. Ett med barnen och ett utan barnen så att man kunde bli lite svettig. Sen var kroppen härligt mör. För att mjuka upp min stela kropp gick jag sen på ett pass BodyBalance. Så nu sitter jag i soffan och stickar lite på ett par sockar. Har lite olika funderingar på vad jag ska sticka, så jag ska försöka ta mig till garnaffären i veckan och om ett par veckor hägrar Syfestivalen.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se