Direktlänk till inlägg 12 februari 2012

Söndag igen

Av Åse - 12 februari 2012 19:39

Swish så var det söndag igen. Idag har det varit en riktigt härlig söndag och man kunde känna att snart kommer våren. Solen sken från blå himmel, man kände att solen värmde och snön tinade pga solen. Härligt! Men vi valde ändå idag att gå in och köra ett spinningpass inomhus. Man får lite dåligt samvete, men det var bara se till att det blev en promenad i solen på eftermiddagen också.

Med tanke på våren som närmar sig gjorde jag igår en lite vårgrupp. Till nyår fick jag en fin vas med en amaryllis i och guldkulor och lite annan dekoration. Nu har amaryllisen slutat blomma så det var dags att hitta på något nytt. Jag köpte lite vide och småkrokus.

Annars händer det inte så mycket på varken stick eller virkfront just nu. Tar det lite lugnt och det är faktiskt skönt. Laddar inför Syfestivalen som börjar på fredag och det passar nog bra att handla lite inför sportlovet.

Igår firade vi barnens yngsta kusin som fyllde 4 år och det var hon som skulle få den fina Hello Kitty-väskan och Hello Kitty-dockan jag gjort. Hon blev superglad.



 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se