Direktlänk till inlägg 13 februari 2012

Peppande måndagskväll

Av Åse - 13 februari 2012 23:13

Är hemkommen efter en av 4-good's fantastiska kvällar. Ikväll var temat A brand new you. En kväll som fick mig att bli otroligt positiv och glad. De bästa var andra halvan med Leila Söderholm & Tina Thörner. Tänk om jag bara hade lite av deras fantastiskt positiva syn på livet. Men jag tänker att varje gång jag lyssnar på den här typen av föreläsningar kommer jag ett steg framåt på min egen livsresa och hur jag ska förhålla mig till mig själv och min omgivning. Ikväll sa till och med maken att jag strålade när jag kom hem. Och vad kan vara bättre än den komplimangen. Man får alltid en härlig Goodibag men mysigt innehåll och chansen att köpa både böcker, smycken och annat. Så ikväll passade jag på att köpa en träningsskiva som Leila Söderholm har gjort. Jag känner igen alla övningar och borde kunna sätta ihop ett liknande pass själv, men trots att jag vet hur man ska göra så blir det inte av. Nu hoppas jag att det ska vara enklar att bara sätta på hennes skiva med bra musik och instruktioner och träna hemma när inte tiden räcker till att åka iväg, eller på de helger vi väljer att åka till landet. Där blir det oftast bara morgonpromenader, men nu kan jag även få till ett 20-minuters träningspass enkelt. Kanon. Nu är det dags att sova och imorgon ska jag försöka tänka lite mer som Tina Thörner.

  

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se