Direktlänk till inlägg 22 februari 2012

Syfestivalen

Av Åse - 22 februari 2012 19:25

I fredags styrde jag och äldsta dottern till Syfestivalen på eftermiddagen. Det var perfekt lagom med folk. Man kom fram överallt, lite köer. Vi kunde fika i lugn och ro. Men jag köpte inget garn, tro det eller ej. Men jag köpte ett par tippar i en storlek jag inte hade bland mina Knit Picks och så köpte jag material till att göra några smyckesänglar. Dottern var med och letade korsstygn. Vi gick runt flera varv och tittade och valde. Till slut fastnade vi i hörnan hos Ditt Broderi. Där köpte hon ett broderi till sig och ett till lillasyster. Sen kan jag säga att det har broderats korsstygn hos oss. Dom har suttit hela helgen. Det har varit riktigt kul att se. Så här långt har dom kommit. Och jag blir lite avundsjuk. Det var längesedan jag sydde korsstygn, men nu suger det lite i den tarmen hos mig också.

 

 
ANNONS
 
Anette

Anette

22 februari 2012 19:51

Vad kul att tjejerna gillar att brodera! Jag gillar det också mycket, men för tillfället blir det alldeles för litet av det. Ditt broderi har många härliga mönster, brukar kolla på deras hemsida.
Ha en fortsatt skön onsdagkväll!

http://paradisetkaos.blogspot.com

 
monica

monica

23 februari 2012 11:55

Jaa! Korstygn är ju jätteroligt, jag gjorde några stora Lanarte-tavlor på 90-talet. Men maken tycker inte att de passar hemma hos oss :-(

http://kamolini.blogspot.com

 
virka liten kaka - Cina

virka liten kaka - Cina

25 februari 2012 08:54

Brodera är kul, jag beställde från Ditt Broderi när jag väntade Lucas. Då gjorde jag två miranda/nallar tavlor till honom.
Väldigt kul sysselsättning.

Kram Cina

http://www.virkalitenkaka.blogspot.com

Åse

25 februari 2012 21:30

Ja, tittade på deras hemsida häromdagen, såg Miranda tavlor som jag också blev sugen på. Men nu har jag en ny stickning på gång, så det får vänta. Är även sugen på att brodera ngt fint ordspråk att ha på väggen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se