Direktlänk till inlägg 13 mars 2012

Sockor, ovanligt?

Av Åse - 13 mars 2012 21:17

Vilka härliga dagar det har varit. Sol och varmt. Har försökt komma ut på lunchen och sen vill man ju inte gå in igen. Igår morse valde jag att kliva av tåget vid Södra station och promenera till Sergels torg. Det tar ca 30 minuter och är riktigt härligt på morgonen. Jag får mina ryck och gör det emellanåt. Igår kände jag att jag ska försöka bättra mig och göra det mer regelbundet. Det enda jag förlorar på det är en stations sticktid och jag behöver ta tåget en halvtimme tidigare. Men med den energi man får av att göra det är det absolut värt det. Kanske inte alla dagar i veckan, men några.

Trots att det inte blev mycket stickat på sportlovet blev jag iallafall klar med ett par sockor till. I huvudsak stickade som pendeltågssockor och de blir ytteligare ett par som jag lägger på hyllan för framtida behov. En riktigt snygg färg och självklart i favoritgarnet Fabel.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se