Direktlänk till inlägg 21 mars 2012

Giftig drink

Av Åse - 21 mars 2012 13:17

Jag stickar på, men inte alls i samma takt som tidigare. Det händer att jag sitter en kväll i soffan utan att ta fram stickningen. Vet inte vad det beror på. Stickar på en kul kofta som jag funderat ett tag på och har muddar som pendeltågsstickning. Men just nu känns det lite skönt att ibland kunna koppla bort stickningen. Så här lång har jag iallafall kommit på bakstycket till koftan. Har precis maskat av för ärmhålorna.

 

Jag har också börjat träna mer och då blir det mindre tid i soffan och det här riktigt härligt, efter några veckors träning  börjar jag känna hur kroppen svarar och känns stark. Jag mår bra och försöker även äta bättre. Syns inte på vågen men känns i kroppen och det är det som är huvudsaken. Försöker tänka bort vågen och istället fokusera på hur jag mår. Så idag provade jag för första gången att göra en Grön drink. Det är något som jag läst om och blivit nyfiken på. Den ser nästan giftig ut i sin gröna färg, men var supergod. Hoppas att den kan mota bort den lilla känslan av analkande förkylning som jag har. Det kommer definitivt bli fler Gröna drinkar här hemma.

 

 
ANNONS
 
monica

monica

21 mars 2012 21:03

Ja vad 17 har du i den drinken?

http://kamolini.blogspot.com

Åse

22 mars 2012 13:39

Massa god frukt som banan, frusen mango, apelsin, lite äppeljuice med till sist tre nävar spenat. Därför den härligt giftiga färgen.

 
Ingen bild

Maja

22 mars 2012 07:54

Hej vad men och tävla om dagens blogg !
För att veta med om tävlingen gå in på min blogg http://majjiissww.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se