Direktlänk till inlägg 22 mars 2012

Fruktbollar

Av Åse - 22 mars 2012 20:54

Nu när jag försöker träna och äta bra har jag hittat ett fantastiskt recept på Fruktbollar. Massor av nyttigheter och nu har jag provat receptet för 4:e gången. Jag har provat att ändra lite på receptet för varje gång och det har blivit lika gott. Den här gången minskade jag chokladen och hade i 1 msk av Renée Voltaire's fantastiska Superfood Mix Chocolate Love. MUMS säger jag bara. Receptet säger 20 bollar, men jag fick igår ut 45 bollar. Jag gillar när dom är lite mindre. Dom är perfekta när man är lite sugen på något sött till en kopp kaffe.

Jag är ett stort fan av Renée's olika superfoods mm. Jag har i flera år använt hennes Lantbuljong. Hittade den när jag letade buljong utan tillsatser. Den använder jag till allt som kan bli lite godare med buljong.  Hon har massor av goda och nyttiga saker. Jag brukar gå till PUB, där det finns en butik Systrarna Voltaire. En riktigt mysig butik med massor av inspiration.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se