Direktlänk till inlägg 25 mars 2012

Våffeldagen

Av Åse - 25 mars 2012 19:41

En härlig helg som återigen har tillbringats på landet. Idag har det varit våffeldagen, men vi valde att äta våfflor igår för att det skulle stämma med helgens schema. Idag har det varit handbollsmatcher mitt på dagen. Det var så härligt väder att vi kunde sitta ute och äta våfflor. Och vi gräddade våfflorna ute. Skönt att slippa oset inne. Min favoritsylt nu är Jane's Skärgårdssylt. Jag tror att trixet med att den är så god är att det är vanilj i. Mums! Så här fint var det innan vi satte igång, sen blev det ett mer eller mindre kaos. Men det brukar det kunna bli när man vill äta nygräddade våfflor och är sex hungriga själar.

Så här goda blev våfflorna. Visst är det fantastiska tallrikar? Dom hade min farmor som finporslin på landet. Jag tycker dom är för fina för att bara vara finporslin, så vi har tagit fram dom och använder dom varje dag. Det är så härligt att få duka med dom.

 

Annars har jag varit frustrerad i helgen. Har inte kunnat träna sen i onsdags. Förkyld! Började med lite hosta, kände mig småvarm, halsont och idag kom även snuvan. Fy! Jag som tyckte att jag var på gång med träningen, är det inte typiskt? Just på helgerna på landet brukar jag både gå härliga morgonpromenader och hinna med en joggingrunda. Den här helgen har jag fått sitta stilla. Blä! Men hoppas att mitt stillasittande gör att förkylningen ger med sig och jag kan komma igång med träningen igen i veckan. Håller tummarna.

 
ANNONS
 
monica

monica

25 mars 2012 20:29

Jättefina tallrikar, jag älskar sådant blåmönstrat porslin :-)

http://kamolini.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se