Direktlänk till inlägg 26 mars 2012

Nu är våren här!

Av Åse - 26 mars 2012 19:19

Ja, kanske inte just idag, men i helgen var det vår! Hade kunnat kratta om jag inte varit så förkyld. Försökte, men kände med en gång att kroppen inte ville. Fick ihop 3 högar, sen var det bara att sluta. Jag som tycker det är så härligt att kratta. Nästan meditativt. Men löven ligger kvar och väntar. Nästa tillfälle blir påskhelgen och då är det ju 4 hela dagar att kunna kratta. Fåglarna sjöng hela dagarna och isen var borta. Blev nästan sugen på att slänga båten i sjön, men den ska kanske fixas till lite innan den får åka i. Kanske i påsk det också. Om man inte krattar blir det så här fint. Vilken skillnad mot förra året. Den 20 mars såg det ut så här på landet. Fortfarande massor av snö kvar.

Det är så härligt att följa alla de små stegen i våra årstider. Det finns något mysigt med alla tycker jag. För tänk vad enformigt det hade blivit om vi bara hade en eller två årstider. Ikväll blir det massor stickat på koftan. Eftersom jag är förkyld blir det ingen träning och då blir kvällen väldigt lååååång. Kanske hinner jag maska av för nacken. Jag vill att bakstycket blir klart så jag kan få börja på ett framstycke.

I lördagskväll blev det en fantastiskt fin himmel. Slutar aldrig att bara njuta av hur vackert det kan bli.

   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se