Direktlänk till inlägg 27 mars 2012

Stickat pärlmuddar

Av Åse - 27 mars 2012 22:37

Just det, det var en stickblogg jag startade och det var stickning jag skulle skriva om. Men ibland tycker jag att det är kul att skriva om lite annat också. Känner att det skulle just nu bli ganska lite skrivet här om det bara skulle handla om stickning. Själv är jag inne i en period där jag läser mest inredningsbloggar och träningsbloggar. Det är där jag hämtar min inspiration nu. Dels till att renovera huset på landet och dels för att fortsätta hitta inspiration till att träna och äta rätt. Efter att ha känt mig hängig och inte tränat sedan förra onsdagen har jag ikväll känt hur livet har återvänt. Orken börjar komma tillbaka, så imorgon hoppas jag att jag är tillbaka i träningssalen.

Men stickning, just det. Som pendeltågsstickning har jag den senast tiden haft en beställning av pärlmuddar. En arbetskamrat som beställt sitt andra par. De första var svarta och hon säger själv att dom nästan är utslitna och nu när det är lite mer vår ville hon ha ett par ljusare. Så det blev det.  

Beige med guldpärlor. En fin kombination.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se