Direktlänk till inlägg 31 mars 2012

I väntan på att ha något stickat att visa

Av Åse - 31 mars 2012 10:41

I mitt surfande bland bloggar för att hitta inspiration till landet där vi renoverar för fullt har jag hittat dels många nya bloggar jag läser och även webbutiker med massa fint att inreda med. En butik och blogg som jag hittat är Julias vita drömmar. Började med att läsa bloggen, sen hittade jag att hon hade en fin webbutik och när jag läste lite mer noggrant har hon även en liten gårdsbutik som är öppen ibland. Tyckte jag kände igen adressen på gårdsbutiken och kom på att den faktiskt ligger på vår väg till landet. Kan det bli bättre? Beställde en fin matta där som jag för ett par veckor sen åkte till gårdsbutiken och hämtade. Tanken är att mattan ska ligga i hallen på landet när vi kommit dit i vår renovering, vi håller fortfarande på med vardagsrummet. Men jag kunde inte låta bli att lägga ut mattan i hallen redan nu. Så här fin är mattan, fotad ute för jag tyckte det skulle bli en fin bild

Fotad inne för att mönstret skulle komma till sin rätt.

Mattan kommer från fantastiska House Doctor som jag tycker har mycket fint.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se