Alla inlägg under mars 2012

Av Åse - 10 mars 2012 14:59

Har haft en underbar sportlovsvecka i Härliga Härjedalen. Blandat väder men aldrig riktigt dåligt. Vi började veckan med 5-6 plusgrader och avslutade veckan men 10 minusgrader på morgonen. Det blev två dagar i slalombacken. En dag i Lofsdalen och en dag i Björnrike. Lofsdalen var nytt för oss, fina snälla backar. Toppbackarna var tyvärr stängda pga hård blåst men vi hade sol och åkte hela dagen. I Björnrike hade vi också hård blåst så vi provade bara nya sittliften en gång, Vi höll på att åka baklänges i blåsten. Men en härlig dag i bakcen blev det. Vi åkte in i det sista tills liftarna stängde. Lillasyster E provade snowboard de sista timmarna vilket var svårare än hon trodde det skulle vara. Övriga dagar blandade vi skidor på längden och turer på fjället med skoter. De dagar vi inte åkte slalom tog maken och jag och körde minst 7 km längdskidor som ett träningspass. Härligt! Vädret har varit så pass fint att det faktiskt inte blivit så mycket stickat. Trodde att man skulle hinna sitta och mysa i soffan med stickning och tjejerna med broderi, men vi hade så himla mycket annat för oss och var trötta på kvällarna så det blev inte så många varv per kväll.

En av de första dagarna gav vi oss ut på fjället med skoter. Framför oss hade  väldigt mörka moln

men när vi vände hem igen så var det finvädret. Här med Sonfjället i sikte.

 

En morgon fick vi rikigt finbesök utanför huset. Står och fotar innefrån fönstret. 5 strörenar som vi såg från och till under hela veckan.

Men nu har vi varit hemma en vecka och det är full fart igen. Har faktiskt kommit igång med lite jogging den här veckan. Jag som inte gillar att jogga har kommit ut två gånger och sticker nog ut i eftermiddag igen i solen. Känns som att våra skidåkningseftermiddagar har gett resultat med konditionen.


ANNONS

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se