Direktlänk till inlägg 21 april 2012

BBC dag 1

Av Åse - 21 april 2012 22:38

Vilken grym dag det har varit idag. En dag fylld av träning av olika slag. Roligaste och tuffaste passet var träningspasset med Robert Kronberg, Train like Athletes. Och med det menar jag inte att det andra passen inte var roliga. För alla pass var riktigt roliga. Men om man nu ska gradera inom roliga så väljer jag det passet. Kul var även dagens första träning som hade fokus på funktionell träning och det är min favoritträning. Sen är jag ju lite spinningnörd så det passet var kul och svettigt. Det avslutande yogapasset var helt rätt för min kropp. Även om jag ibland fick göra lite pauser och börja om då musklerna var trötta efter dagens alla övningar. Mellan passen hade vi lite andra småtävlingar. Bla Jägarvila och plankan. Var långt ifrån vinnarna som var helt grymma. Kommer inte ihåg exakt vad det blev men har för mig att jägarvilan var över 6 minuter och plankan 7 min. Kanske något att sträva efter i sommar. Vi fick en helt grym goodiebag som stod i skåpet när vi kom.

 

Den innehölla bland annat:

Axa - müsli & gröt

Bonnier – LHCQ, av Fredrik Paulun

Craft- Vattenflaska

Gococo - funktionsstrumpor

Kari Traa - funktionströja

Löplabbet - Nike+sportband

och mycket mer.


Nike+sportband ska bli väldigt intressant att prova. Kanske kan den hjälpa mig att komma igång med löpningen ordentligt. Jag tyckte jag hade flyt för en månad sen, men blev förkyld och gjorde uppehåll två veckor och nu kommer jag inte igång igen. Sitter i huvudet, hittar inte rätt motivation, så kanske en liten pryl kan hjälpa mig. Den verkar kunna mycket iallafall.

"SportBand håller koll på löparens hastighet, avstånd, tider och kaloriförbränning. Den insamlade datan går sedan att ladda upp till Nike+ webbplats och där kan löparen följa sin utveckling och annat. "

Efter sista passet var det dags att hoppa in i duschen och packa ihop all packning, att man alltid ska ta med sig så mycket "bra ha", fast idag har jag nästan använt allt. Imorgon hoppas jag att väska blir lite lättare. Sen var det bara att ta tåg och buss och ta mig till min svägerska i Nykvarn. Resan gick bra och väl framme var jag hungrig som en varg och blev serverad god lax med potatis & sås, härlig tårta och kaffe efteråt. Nu har jag äntligen landat hemma i soffan och ska strax byta till sängen för det blir en tidig dag imorgon också.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se