Direktlänk till inlägg 22 april 2012

BBC 2012 dag 2

Av Åse - 22 april 2012 22:11

   Så var det söndag och helgens stora event är slut. Alla bilder som jag kommer visa i det här inlägget är fotograferade av Jane från Jane & Haglund. Jag vågar inte fundera på hur många bilder hon har tagit i helgen, men jag har nog tittat igenom minst 700 bilder på Blogger Boot Camps facebooksida.

Här kommer två bilder som visar lite från första passet i lördags. Också ett fantastiskt roligt pass där vi fick prova lite olika redskap.

Det är svårt att med ord beskriva helgen, det måste upplevas.

Imorse när det var dags att ge sig iväg så kände jag att vaderna vad stela. Precis vad Robert Kronberg hade utlovat efter sitt pass igår.

 

Dagen började med en riktigt roligt danspass. Har inte kört danspass på flera år och hade glömt hur roligt det är och framförallt hur svårt det är. När man tror att man hänger med så kommer det nya steg att ta in och så är man borta igen. Men kul hade jag. Och kroppen kändes mjuk igen. Här är en bild på Olle som höll i danspasset.

Efter dansen var det ett Mojoyogapass och plötsligt kände jag hur fruktansvärt trött precis hela kroppen var. Ok att man inte kan göra alla avancerade yogarörelser. Men att inte orka för att kroppen säger ifrån, det var ett tag sen jag kände så. Jag har tagit en lugn eftermiddag ätit massor av mat och äntligen känns det som att kroppen börjar hämta sig.

Jag vill tacka detta underbara gäng som gjorde den här helgen möjlig.

Det är Tessan från Spark i baken,  Jane från Jane&Haglund, Mela från Svea Nutrition och Sofia från Upp & Hoppa.

Så här såg hela det härliga gänget ut som kämpade hela helgen.

Och att jag hade funderingar på om jag gjorde rätt när jag amälde mig. JA jag gjorde rätt, trots att jag hörde till de äldre i skaran och trots att jag inte är träningsbloggare. Otroligt peppad av alla fantastiska tränande människor som jag mötte i helgen kommer jag fortsätta att träna och hitta rätt när det gäller mat och bli stark i kroppen. Det kan bara bli bättre.

    
ANNONS
 
monica

monica

23 april 2012 09:50

Det låter fantastiskt roligt men himlars vad många människor! Heja på med fortsatt träning :-)

http://kamolini.blogspot.com

Åse

23 april 2012 11:36

Ja, det var så kul. Tror vi var ca 70-80 personer.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se