Direktlänk till inlägg 23 april 2012

Frukosttips

Av Åse - 23 april 2012 18:44

I helgen när det var dags att träna hårt i två dagar funderade jag på vad man ska äta till frukost för att få i sig så mycket energi som möjligt och orka. För ett tag sen läste jag ett tips ifrån Leila Söderholm som har bloggen Life by Leila. Hon ett fantastiskt frukosttips som jag har provat förrut och nu körde både lördag och söndag till frukost. Det lät inte så gott när jag läste receptet första gången, men var väldigt gott när jag provade.


Så här ser hennes recept ut på Gröt i kylskåp över natten. Den behöver inte kokas.

1 dl fiberhavregryn
2 dl mjölk
1 Skopa proteinpulver Vanilj (jag har provat med smaken vanilj/björnbär) GOTT!
1 msk krossade linfrön
1 msk solrosfrön

(1 msk hampafrön tog jag också.)

Blanda mjölk, proteinpulver och (kanel). Häll i resten av ingredienserna. Blanda med en sked. Häll på bären, gärna mycket och ställ in i kylen över natten. På morgonen när du vaknar är det färdigt.


I helgen la jag även till ett kokt ägg för att vara riktigt laddad till all träning.

Jag var på en 4-good föreläsning där Leila var en av inspiratörerna och jag blev grymt imponerad av henne. Både av hennes egna resa men också av den fantastiska inställningen till livet och träning.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se