Direktlänk till inlägg 25 april 2012

Två framstycken

Av Åse - 25 april 2012 20:14

Det har plötsligt varit väldigt mycket träning i den här bloggen. Men påverkan efter Blooger Boot Camp, alla glada träningsbloggare och alla glada träningsmänniskor i helgen blev för stor och det var roligt att skriva om mina upplevelser. Men jag har absolut inte slutat sticka. Sticka kan ju ses som träning för händerna och emellanåt träning för hjärnen när det är avancerade mönster. Annars är det mer meditativt för mig och återämtning. Jag har fortsatt sticka på min Dropskofta. En ärm är färdigstickad och igår blev jag klar med framstycke 2. Så nu är det en ärm, montering och virka kanten runt alltihop kvar. Men har redan börjat fundera på vad nästa projekt ska bli. Är lite sugen på ett större virkprojekt samtidigt ser jag att det återigen blir bra pris på bla mitt favoritgarn Fabel i maj. Men vem har sagt att man inte kan köpa flera nystan till flera projekt på en gång?

Har fått beställning på två virkade katter också. Ska leta fram mönstret och se om jag har något garn som passar eller om det också måste inhandlas.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se