Direktlänk till inlägg 26 april 2012

Shoppat lite smycken

Av Åse - 26 april 2012 21:03

Idag är min första vilodag från träningen sen helgen. Eller nästan förresten. Glömde bort att jag tog en tidig powerwalk före frukost idag och övade på plankan när jag kom hem. Kände att jag har lite att öva på. På helgens Blogger Boot Camp hade vi tävlingar i både plankan och jägarvila. Jag är långt ifrån vinnarnas resultat. Vinnaren av plankan stod i 6.38 minuter!! och samma tjej gjorde 63 armhävningar på 1 minut! Jag är så grymt imponerad. Här är två bilder på vinnaren som togs av Jane&Haglund i helgen. Vinnaren av jägarvila stod i 6.11 Min egen tid var 2.30, så det är lite kvar att jobba på, men jag var nöjd ändå. Har aldrig provat jägarvila så jag visste inte riktigt vad det innebar, målet var att inte ge mig först och det gjorde jag inte.

 Alexandra Jääskä in action.


Jaha så blev det lite mer träningsskriverier fast jag egentligen skulle skriva om lite shopping.

Eftersom jag tänkte ha träningsfri dag idag så passade jag på att efter jobbet idag gå på på Edblads VIP-kväll. 20% på allt man handlade + Goodiebag om man handlade över 300 kr. Hur svårt är det att handla över 300:- hos Edblad? Inte alls. Men när vi kom dit strax efter 18 så var det knökfullt i den lilla butiken på Västerlånggatan. Men vi lyckades ta oss in och så småningom lyckades jag även ta mig till kassan. Det blev ett par örhängen till mig och ett armband till maken. En fin goodiebag både från Edblad och från Body Shop som ligger bredvid och passade på att ha öppet sasmtidigt. Eftersom bilderna från Edblad blir bättre än om jag fotar själv lånad jag bilder därifrån för att visa mitt inköp. Armbandet är ett Clash armband i svart läder och örhängena Monaco mini örhängen i rostfrtt stål med klara cubik zirkoner på insidan.

   

I Goodiebagen från Edblad fanns det ett armband, Ormkedjearmband av rostfritt stål och Örhängen i titan med grön cubik zirkon.

   

Hos Body Shop fick man en uppfriskande kroppsskrubb, Pink Grapefruit och en Body Butter, Moringa och sen köpte jag en Body Wash och EdP som hette Dream och ska enligt de sjävla ska lukta så här: Friska toppnoter av citrus och grön chili matchas av hjärtnoter av spröda vita blomster och vatten. Allt landar i basnoter av mjukt cederträ. Iallafall väldigt fräscht tycker jag själv. Även dessa bilder lånade från Body Shop

                                

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se