Direktlänk till inlägg 29 april 2012

Landethelg

Av Åse - 29 april 2012 22:15

Hemma efter en helg på landet. Hade kunnat bli en långhelg, men jag jobbar imorgon och maken ska besiktiga sin motorcykel. Så det var bara att bege sig hem efter middagen ikväll. Trodde jag skulle börja virka på en ny kofta i helgen för i fredags köpte jag mig en trave vitt bomulssgarn till en kofta, men när jag kom hem började jag ångra mig. Hade tvekat mellan två olika mönster och när jag kom hem kändes det som jag hade valt fel mönster. Efter mer funderande i helgen har jag kommit på att det blir nog ingen alls. Ska lämna tillbaka alla nystan och fundera lite till. Trist om man sätter igång och sen blir det inte som man tänkt sig. Stickade vidare på ärmen till min kofta. Tänk att det är lika skönt att närma sig slutet på ett större stickprojekt som det är kul att starta det.

Äntligen kan man känna att våren har kommit ordentligt. På landet var det fullt med vackra vitsippor. När vi krattade fick man kratta runt. Men snart är hela tomten krattad.

Lördagen började med finväder, sen blev det grått på eftermiddagen men på kvällen blev det så här vackert när solen hade gått ner.

 

Idag började dagen med lite skyar men klarnade upp ordentligt på eftermiddagen, tog en kajak och paddlade runt våran ö. Fantastiskt skönt. Efter paddlingen satte jag mig i solen och stickade.

 


   
ANNONS
 
Elisabeth

Elisabeth

2 maj 2012 22:57

Oj vilka vackra bilder... Ha en riktigt skön vår....

http://parlorochstickor.blogspot.com

Åse

3 maj 2012 11:26

Tack detsamma!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se