Direktlänk till inlägg 6 maj 2012

Glossy Box

Av Åse - 6 maj 2012 18:43

För ungefär en månad sen stötte jag på Glossy Box. Tyckte det lät kul och anmälde mig. Och i torsdags kom min första box. Det var så spännande att få öppna den och se vad den skulle innehålla.

Det började med en väldigt fin låda. Som var så här fint packad när jag tog av locket.

Sen hittade jag fina produkter i lådan.

Prov på hårolja från Davines (Davines Essential OI Oil Absolute Beautifying Potion), en fuktgivande återfuktare från Lumene (Arctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture-Booster) i full storlek, Mascara från Oriflame (Oriflame Beauty Wonder Lash Intense Mascara) också den i fullstorlek, provflaska ofärgat nagellack från Nails Inc och tills sist volymgivande pulver till håret (Maria Nila Kolorit Volume Powder) i fullstorlek. Med andra ord var produkterna i boxen värda 423 kronor + provflaskorna och rabatt på Oriflameprodukter vid ett köp och jag har betalat 139 kronor. Jag är mycket nöjd med lådan. Har provat mascaran, ansiktsåterfuktaren och nagellacket.

Och sen är lådan perfekt att ha t ex virknålar eller restgarner i. Kan det bli bättre? 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se