Direktlänk till inlägg 9 maj 2012

Missar mitt Shape pass

Av Åse - 9 maj 2012 17:27

Idag är första onsdagen på länge som jag missar mitt älskade Shape-pass på Sats. Men jag ska ha det väldigt trevligt iallafall. Det handlar inte om träning, det handlar inte om nyttig mat, det handlar inte om stickning, utan helt enkelt en trevlig kväll som gör att man får balans i livet.

Jag är med i jobbets vinklubb och ikväll ska vi ha en trevlig vinprovarkväll. Temat för kvällen är Vin - Internet,

Idag finns det en flora av vin leverantörer som säljer via Internet. Det finns många fällor och på samma gång möjlighet att göra fynd. Jag hoppas att ikväll få bra fyndtips. Inte för att jag är en stordrickare, men när jag väl tar ett glas vill jag att det ska vara väldigt gott.

 

Men bara för att kvällen går i syndens tecken valde jag en för mig ganska nyttig "snabbmiddag" och framförallt god. Jag var på Blueberry på NK. Valde ett wrap-kit som innehåller Val av wrap + dagens smoothie + dip + chokladbit. Wrapen blev en Chic Chicken /Ugnsgrillad svensk glad kycklingfile, citron, nakenhavresallad med kidneybönor, timjan och gula russin med citronyoughurt-dip och blåbärssmoothie. Mums! Så nu är iallafall magen laddad för att ta emot några droppar vin.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se