Direktlänk till inlägg 11 maj 2012

11 maj 2001

Av Åse - 11 maj 2012 21:18

Ja då föddes min yngsta lilla flicka. Lillasyster E. Nu har det gått några år och hon blir 11 år idag och jag vill fortfarande att hon ska vara min lilla flicka. Men nu blir hon plötsligt min stora lilla flicka. Man vill både stanna tiden och att den ska fortsätta som vanligt, för man vill ju se hur dom blir när dom växer upp också.

Dagen började med sång, paket och frukost. Sen var det dags att vara vanlig fredag. Jag tog chansen att promenera från Södra station till Sergels Torg. Det är en perfekt promenad till jobbet och man har energi till en ny dag. Full fart var det hela dagen. Dottern hade önska Sushi till middag så när jag kom hem åkte jag iväg och köpte oss lite Sushi och Yakuniki. Extra gott för det var så länge sen vi åt det. Sen har vi förberett och packat för att åka till landet när maken kommer hem från ledarträff med efterföljande middag. Får hoppas det inte blir så sent. Bakat lite för att kunna fira Lillasyster E med släkten imorgon.

Hittade ingen bild i datorn när hon var bebis, utan en söt bild från när hon var 4 år.

 

Nu har hon blivit så här stor. Fast lite större eftersom det här är en bild från förra sommaren.

    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se