Direktlänk till inlägg 15 maj 2012

Färdig kofta

Av Åse - 15 maj 2012 20:27

Helgen tillbringades på landet. Firade lillasyster E på lördagen med bullar, kakor och jordgubbstårta. Annars tog vi det ovanligt lugnt och jag hade tid att ta hand om alla delarna på min stickade kofta. Sydde ihop de sista delarna med varandra på lördagen och virkade klart kanten runt på lördagen. Jag är så nöjd. Idag har jag haft koftan på mig på jobbet och precis som min andra Fabel-kofta är den här lika skön och lagom tunn eller tjock. Beror på hur man vill se det. Ju mer jag stickar i Fabel ju mer tycker jag om det. Förmodligen är jag ganska tjatig när det gäller det garnet, men det bjuder jag på. Fler koftor kommer det att bli. Passar extra bra nu när det är REA på Fabel-garn.

 

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

21 maj 2012 16:55

Fin modell på kofta som passar super på dej :)
Jag har stickat en hel del sockar i Fabel och några babytröjor och tycker precis som du att det är ett bra garn till en liten peng.

http://garnlivet.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se