Direktlänk till inlägg 20 maj 2012

Datorfri långhelg

Av Åse - 20 maj 2012 22:44

Precis hemkommen från en riktigt härlig helg på landet. Tog med datorn, men den har fått stå kvar i väskan hela helgen och det har varit så skönt. Det som från början såg ut som en helg med ganska dåligt väder har varit en kanonhelg. Blandat väder, men regnade gjorde det bara på natten. Annars mest sol, lite moln, blåst men även vindstilla. Har tränat en del, men skriver om det senare. Nu tänkte jag mest skriva om mitt nästa projekt. Förra veckan var jag och köpte garn till min nästa kofta. Ännu en kofta i det härliga garnet Fabel och mönster från Drops. Följer mönstrets färgval, tänker att det blir fint till antingen vita eller ljusblå jeans.

Garnet köpte jag den 14:e och såg att garn till min första Fabel-kofta köpte jag för precis ett år sedan. Passar på när de har garnrea på just Fabel.  Även den här gången har jag passat på att köpa några extra nystan till sockor åt familjen.


 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

21 maj 2012 16:58

Fin färg på garnet,får mej att tänka på havet!

http://garnlivet.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se