Direktlänk till inlägg 24 maj 2012

Motorcykelkortege för barncancerfonden

Av Åse - 24 maj 2012 21:58

Har så goda förutsatser att blogga på kvällarna. Tar fina kort mm, men just nu händer det så mycket på kvällarna att jag inte hinner med.

Ikväll har jag och äldsta dottern deltagit i en MC-kortege. Handelsboden ordnar detta och iår skulle insamlingen gå till Barncancerfonden. Det är andra gången vi är med och det är så roligt. Iår var det rekord  i Stockholm och nästan 250 st motorcyklar ställde upp i årets kortege. Det är mäktigt när alla rullar iväg. Sporthojar, Cruisers, Goldwings mm i en salig blandning. Härligt när vi alla kör för samma goda sak. Kortegen gick från Västberga genom Södra länken, Sickla, Älta och sen till Gubbängsfältet. När vi kom fram kom även maken och lillasyster E upp efter deras handbollsträning. Lite fika och snack och sen åkte vi hem.

Tyvärr var det svårt att få till en bild som gör kvällen rättvisa. Så jag lånar en bild från Handelsboden. Där datumet dessutom är fel  

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se