Direktlänk till inlägg 28 maj 2012

Förra veckans helg

Av Åse - 28 maj 2012 21:43

Tanken var att jag förra veckan skulle skriva lite om den härliga långhelg som vi hade då. Vi tillbringade alla dagarna ute på landet och fixade lite, pulade i trädgården, tränade lite och tog det även lugnt. Min äldsta dotter S for runt på tomten och tog en massa underbara kort på alla härligheter som finns nu. Våren är fantastisk.

Gullvivor är väl bara så fina, ju fler desto bättre.

Mellan våra hus har vi en liten plätt som så här års blir full av Adam & Eva.

   

Här sitter vårens bästa musik, Koltrasten. Så högt upp man bara kan komma i en av våra stora ekar. Det är så vackert och man kan sitta och lyssna hur länge som helst.

 

På ett berg vid huset har en Gräsand sitt bo, döttrarna höll nästan på att trampa i det när dom gick upp dit. Det är ganska många ägg, hoppas alla blir små fina bebisar.

En av dagarna tog vi båten som vi också sjösatte i helgen i till en fantastisk ö, Järflotta. Dit åker vi alla årstider vi kan. På våren och bara promenerar, eller som nu tar vår joggingrunda där, på sommaren och badar vid de långgrunda sandstränderna och på hösten och plockar höstkantareller.

Men som sagt, förra helgen åkte vi dit och sprang. Det är så fantastisk, och när jag sprungit klart tog jag mig ut på en av stränderna och då har man Landsort i fjärran. Bättre målgång finns inte.

När vi kom ut här promenerade vi stranden bort och sen körde vi lite pulshöjande övningar i 3 varv. Allt enligt Leila Södeholms, Max förbränning. Det blir både burpees, utfall, dips mm. Alla övningar i 30 sek, med 15 sek vila emellan. Perfekt avslutning på ett lugnare löppass.  
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se