Direktlänk till inlägg 30 maj 2012

Matpyssel

Av Åse - 30 maj 2012 18:31

Igårkväll tog jag faktiskt ledigt från träningen. Det blev bara en promenad på morgonen från Södra Station till Sergels Torg. 3 km skön men blåsig promenad, den här gången genom Gamla Stan. Middagen blev Ugnsstekt lax under kesotäcke & pressad potatis, mums. Sen bakade jag mina favoritbröd. Grovt filmjölksbröd som älskas av alla i hela familjen. Ett halvt bröd går alltid åt samma kväll det är bakat till kvällstéet. Men det är så det ska vara tycker jag när man bakar. Det ska ätas när det är som godast.

   

När det var klart passade jag på att göra hemgjord müsli som höll på att ta slut. Visst finns det müsli som är nästan lika god som min egen, men då blir lyxmüsli som t ex Risenta müslimix, den äter jag ibland på helgerna. Annars gillar jag som sagt min egen och den blir lite olika varje gång jag gör den. Oftast blandar jag olika gryner som jag rostar i ugnen och sen i med t ex linfrön, vetegroddar, pumpakärnor och solroskärnor. Beror lite på vad jag har hemma när jag håller på.

 

När matpysslet var klart satte jag mig i soffan och virkade lite på en avslutningspresent som lillasyster E ska ge fröken på avslutningen. En riktigt härlig kväll med andra ord. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se