Direktlänk till inlägg 31 maj 2012

Glossybox för maj

Av Åse - 31 maj 2012 15:31

Så har det gått en månad och ett nytt spännande paket att öppna.

 

Den här gången såg lådan lite tom ut när jag öppnade för sakerna hade skakats runt lite, men så mycket bättre tyckte jag nog inte att det var sen heller. Känner mig än så länge lite besviken på innehållet, men det kan defenitivt ändras när jag börjar använda produkterna.

Den här gången fick vi:

Fin rougeborste av gethår. Väldigt mjuk och skön.

BM Beauty Blusher prov på 1 g, provade imorse, det blev bara lite mer glittrigt på kinderna och inte så mycket färg.

MSCHIC pure lip liner, fullstorlek, fin färg, brukar inte använda läppenna så det blir spännande

L'occitane Rose Velvet Hand Cream, prov, härlig känsla underbar doft + rabatt check på L'oocitane, kan handla en fullsize mmmm

Viktor & Rolf Flowerbomb Lait Corps, lotionprov +doftprov, lite för tung doft och ovanlig för mig men kan kanske vänjer sig.

 

Ja, så tokigt kanske det inte var ändå. För det är alltid spännande att få öppna och se vad det är och för mig som egentligen inte är så intresserad så öppnas en del nya dörrar. Och måste skriva att den återfuktare från Lumene som jag fick förra månaden är bara så bra. Använder varje dag och den känns väldigt dryg.

 
ANNONS
 
monica

monica

1 juni 2012 20:37

Jag har en annan handkräm från Lóccitane och har använt den hela vintern. För supertorra händer är den kanon!

http://kamolini.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se