Alla inlägg under maj 2012

Av Åse - 6 maj 2012 18:43

För ungefär en månad sen stötte jag på Glossy Box. Tyckte det lät kul och anmälde mig. Och i torsdags kom min första box. Det var så spännande att få öppna den och se vad den skulle innehålla.

Det började med en väldigt fin låda. Som var så här fint packad när jag tog av locket.

Sen hittade jag fina produkter i lådan.

Prov på hårolja från Davines (Davines Essential OI Oil Absolute Beautifying Potion), en fuktgivande återfuktare från Lumene (Arctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture-Booster) i full storlek, Mascara från Oriflame (Oriflame Beauty Wonder Lash Intense Mascara) också den i fullstorlek, provflaska ofärgat nagellack från Nails Inc och tills sist volymgivande pulver till håret (Maria Nila Kolorit Volume Powder) i fullstorlek. Med andra ord var produkterna i boxen värda 423 kronor + provflaskorna och rabatt på Oriflameprodukter vid ett köp och jag har betalat 139 kronor. Jag är mycket nöjd med lådan. Har provat mascaran, ansiktsåterfuktaren och nagellacket.

Och sen är lådan perfekt att ha t ex virknålar eller restgarner i. Kan det bli bättre? 

ANNONS

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se