Direktlänk till inlägg 3 juni 2012

En helg hemma

Av Åse - 3 juni 2012 19:32

I helgen valde vi att stanna hemma och inte åka till landet, och med facit i hand känns det som vi gjorde rätt. Hur mycket kan det regna? Men det var välbehövligt för vattentunnorna på landet var nästan tomma förra helgen.

Fördelen med att vara hemma är att lägheten blir städa, tvätten tvättad under helgen så man slipper i veckan mm.

Men den här helgen har jag dessutom utmanat mig och varit på gymmet både lördag och söndag. Det var många år sen jag var i gymmet och tränade. När jag tränar så föredrar jag gruppträningar av alla de slag. Men nu försvinner ett av mina favoritpass över sommaren och jag tänkte att jag skulle prova att träna i gymmet. Igår körde jag triceps och ben, tyckte inte det var så kul, idag blev det biceps och väldigt mycket axlar och det var desto roligare. Nästa gång blir det ben, mage o rygg. När jag tränar vill jag bli svettig, flåsig och trött i hela kroppen och det tycker jag inte att jag blir i gymmet. För att bli lite mer allmänt trött idag så valde jag att köra benböj mellan alla reps. Eftersom det inte var några benövningar idag kändes det bra och timmen kändes mer effektiv. Imorogn blir det Body Balance, ett pass som jag sällan längtar till men vet att kroppen behöver och det känns ofta väldigt bra efteråt.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se