Direktlänk till inlägg 17 juni 2012

Blandat väder på Eken cup

Av Åse - 17 juni 2012 21:46

I helgen har vi haft Eken cup för hela slanten och som vanligt bjuds det inte på bästa vädret. Men vi har ändå klarat oss hyfsat bra. Två tidiga matcher på lördagen och kunde åka hem när regnet började. Och två sena matcher idag såg till att regnet slutade precis före matchstart. Men det blev ändå spel i lervälling efter nattens och dagens regn.

Spelarben före och efter match i lera.

 

Tjejerna har varit superduktiga och storspelat trots underlaget. Vi har spelat 4 matcher. Tre vinster och en snöplig förlust. Imorgon fortsätter dom med sista gruppspelsmatchen och sen slutspel. Hoppas vi kommer vidare en bit. Men så här härligt avslutade vi dagen.

Solen kom fram till slut. 

Nu är vi alla trötta och har tvättat av oss all lera och jag är tveksam till att jag orkar virka jordgubbar. Tänkte göra mig en egen jordgubbsskål till midsommar.  

Helgen aktivitet har tagit all min tid och ingen träning, men det får vi ta igen nästa vecka.

    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se