Direktlänk till inlägg 5 juli 2012

Koftan som blev klar och aldrig använd

Av Åse - 5 juli 2012 17:26

För två år sen så började jag sticka på en kofta. Ni fick följa med på bakstycket och framstyckena. Sen vet jag inte vad som hände. Klar blev den, men någonstans var jag inte nöjd. Nu har den legat på en hylla i två år. Ibland har jag funderat på att repa upp och ibland tänkt att den blir nog bra. Så tog jag fram den häromkvällen på landet när det var lite kyligt. Nej, jag trivdes fortfarande inte i den och det är för att den känns lite för liten överallt även om den är töjbar. Då provade äldsta dottern S koftan och den satt som en smäck på henne. Nu har hon använt den i flera dagar och gillar den skarpt. Tänk vad bra det kan bli till slut. Så nu får ni en bildkavalkad på koftan som jag tycker är så fin och lite ledsen över att jag själv inte trivs i.

Framifrån i gårkvällen härliga soldis vid solnedgången.

Bakifrån. Lite enklare mönster.

Detaljbild eftersom jag älskar de olika flätorna som finns i koftan.

Spännet letade hon själv fram i min låda. PERFEKT! 

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

5 juli 2012 22:00

Koftan är supersnygg så vad bra att den kom till användnig. Den sitter ju toppenbra på dottern, det var kanske henne du tänkte på när du stickade den ;)

http://garnliet.bloggplatsen.se

Åse

5 juli 2012 22:36

Tack, ja vi säger väl det ;-)

 
Monica

Monica

6 juli 2012 19:33

Toppen att den kom till användning, för den är ju supersnygg! Fast det känns som barnen börjar bli stora när de använder kläder man köpt till sig själv....

http://Kamolini.blogspot.com

Åse

7 juli 2012 16:00

Tack, dom växer väldigt fort.

 
Maria

Maria

30 juli 2012 08:51

Vilken snygg kofta! Jag har stickat i ca 1,5 år o har först nu vågat mig på att sticka klädesplagg. Tanken är att det ska bli en kofta i slutändan :)

Läste om ert downhill äventyr oxå. Vi åker till Lindvallen om en vecka o tänkte prova downhill åkning där. Blev än mer inspirerad efter ditt inlägg :)

http://renovationaryroad.bloggplatsen.se

Åse

30 juli 2012 17:55

Tack, det är kul när man utvecklas och vågar ge sig på nya saker att sticka. Hoppas ni får lika kul i Lindvallen som vi hade. Lycka till.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se