Direktlänk till inlägg 15 juli 2012

Tar mig tid att blogga

Av Åse - 15 juli 2012 14:01

Äntligen tar jag mig lite tid att blogga. Är dålig på det så här när det är sommar. Men nu har vår efterlängtade semester börjat, eller egentligen börjar den imorgon.

Jag hade en veckas semester och har sen jobbat en vecka när lillasyster E var på Stadium Sports Camp och körde handboll en vecka.  Den veckan hade jag riktigt tur med vädret och lyckades till och med bränna mig lite lagom.

Nu har vi samlat ihop oss och är på landet. Har inga fasta planer för semestern men kommer ha landet som utgångspunkt. Idag har det regnat hela förmiddagen men nu klarnar det upp och vi funderar på att ge oss ut i svampskogen och leta kantareller.

Den sista tiden har jag återigen stickat på en kofta i Fabel. Det är lika roligt som vanligt och jag har fått bakstycket klart. Storasyster S tycker det är himla kul att fotografera, så numera är det hon som arrangerar alla mina bilder. Här valde hon att vår lilla kanin skulle få vara med.

Närbild.

Förra veckan var jag både hos tandläkaren (godkänd) och hälsokontroll på företagshälsan (nästan godkänd). Alla blodprovsvärden var kanon, men jag har lite kvar att göra på BMI och midjemått. Absolut inte alarmerande, men lite på gult. Så det är bara ett fortsätta träningen under semestern. Ofta har jag goda ambitioner, men någonstans på vägen kan dom ibland försvinna. Morgonpromenaderna brukar bli av, det är sen när jag tänker att jag ska springa eller köra ett styrkepass eller tabatapass som det falerar. Men jag hoppas att denna sommar blir ett undantag.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

15 juli 2012 19:11

Önskar dej en härlig, spännande och avkopplande semester :)

http://garnlivet.bloggplatsen.se

Åse

15 juli 2012 21:13

Tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se