Direktlänk till inlägg 1 augusti 2012

Vardagsrumsbord fortsätter

Av Åse - 1 augusti 2012 22:30

När underredet var klart var det dags att börja snygga till bordsskivan. Jag trodde från början att det inte var så mycket att göra, men när man väl hade börjat hyvla bort det grova såg man vilken skönhet som fanns därunder. Ek är så fantastiskt vackert. I vår verkstad på landet fanns det en underbar Rubank. Den var perfekt för det här jobbet.

Här är en del klar och vi har starta på nästa

På slutet använde vi även en moderna slip för att få till den sista fina ytan.

Hur det går med träningen den här sommaren kan man ju undra eftersom jag inte skrivit ett ord om det. Men det går faktiskt hyfsat. Kanske inte riktigt som planerat. Jag går mellan 4-6 km varje morgon. Det är så himla skönt att gå upp före alla andra och sen gå. Antingen med musik i öronen eller ljudbok. Tyvärr är det begränsat med vägar, så det blir ofta samma vägar. När jag sen kommer tillbaka hem har maken påbörjat frukosten. Jag gör mina plankor 3x1 minut och armhävningar. Försöker komma upp i 20 stycken på tårna innan sommaren är slut. Är iallafall uppe i 15 nu så vem vet, det kanske går. Sen går jag och tar ett dopp i havet innan frukost. Det är livskvalité. Vissa dagar har jag joggat. Tyvärr tycker jag inte det är så kul, så det har inte blivit så många gånger som jag önskat. Det som jag däremot tycker är kul är att göra ett Tabata-inspirerat cirkelpass. Så det har det blivit. Senast idag. Med bra musik i öronen och en Tabata-app är det hur enkelt som helst att följa. Jag varvar ofta två övningar. En styrkeövning och en konditionsövning. Ett varv är på 8x30 sek med 10 sek vila emellan. Försöker få ihop ungefär 8 olika kombinationer. Sen brukar jag vara lagom svettig.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

3 augusti 2012 20:58

Vad spännande och kreativt att ni bygger ett eget bord. Kul ide :)
Beundrar din flit med träningen...jag har alldeles kommit av mej men promenerar åtminston en timme nästan varje dag. Några fjällturer har det också blivit i sommar. Den sista upp till Blåhammaren var på 22 km...en kanontur som gick utan skador eller krämpor.

http://garnlivet.bloggplatsen.se

Åse

3 augusti 2012 22:45

Ja, bordet har varit kul. Ska snart visa slutresultatet. Promenad en timme varje dag är ju helt suveränt! Fjällturer är mysigt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se