Direktlänk till inlägg 5 augusti 2012

En ny Glossybox

Av Åse - 5 augusti 2012 21:02

Så har juli månads Glossybox kommit. Lika spännande som vanligt. Vad är det i den här gången?

Temat den här månaden är Summer Romance. Vad passar bättre så här i månadsskiftet juli/augusti. Den mest romantiska tiden på sommaren om jag får välja. Varma dagar, förhoppningsvis varma kvällar och mörkret har börja komma. Man kan tända mysiga ljus och njuta av sommarkvällarna. Dessutom har vi de senaste dagarna haft en otroligt vacker måne. Har försökt fota men den gör sig inte riktigt på bild. Här är den mellan grenarna på en ek vid huset.

 

Vad var det då i min låda den här månaden?

Korres Quercetin & Oak Nightcream, prov av en kräm så att min hud ska bli ännu yngre ;) Med alla fina krämer jag fått i Glossybox kommer jag snart vara hur ung som helst. Har inte hunnit prova den ännu, men ska bli spännande.

Alessandro Heel Rescue Balm, prov av en fotkräm. Passade perfekt idag när jag passade på att fila mina sommarfötter. Har inte riktigt skött fötterna som jag borde så det här blir bra. Fantastikt mjuk och skön kräm och som doftade fantastiskt gott. Kändes lyxigt att få smörja in mina fötter idag.

Brilliantsmile Whitening + toothpaste,  fullstorlek, för vitare tänder. Bra smak och tyckte nog att tänderna glänste lite extra direkt efter tandborstningen, men det tar nog några dagar innan jag egentligen ser resultat.

Anatomicals mud mask, en ansiktsmask som ska göra rent huden på djupet. Ska bli skön att prova.

Alessandro Pro White Nail Polish, ett lack som ska ta bort missfärgningar på naglarna och göra dom blanka. Provade direkt när den kom och naglarna blev riktigt blanka och det har suttit bra. Naglarna såg naturliga och fina ut.

Det är lika roligt varje gång att öppna boxen och prova. Jag som aldrig annars köper särskilt mycket skönhetsprodukter. Väntar redan på nästa box.


 
ANNONS
 
Tess

Tess

5 augusti 2012 23:07

Sorry att jag nte svarat tidigare, men först var jag tveksam till kvaliteten. Nu har jag testat och kommit fram till att jag är mycket nöjd! Paracordshop.se har snabba leveranser och väldigt bra priser.
Lycka till!
Snygg bild btw!

Kramar Tess

http://Partypinglan.se

Åse

6 augusti 2012 10:39

Ok tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se