Direktlänk till inlägg 6 augusti 2012

Vardagsrumsbord fortsättning, snart är det klart

Av Åse - 6 augusti 2012 15:56

Slutet på följetongen om vårat vardagsrumsbord börjar närma sig sitt slut. När det var färdigslipat var det dags att fixa slutfinishen med olja. Det blev otroligt vackert. Kan inte sluta älska ek. Här ser man tydligt skillnaden mellan oljad och ooljad ek.

Så här fina är bordsskivorna när dom är färdigoljade.

Idag börjar sista semesterveckan. Semestern som känns oändlig när den börjar och man ska hinna göra så mycket. Men som nu känns som "är det redan slut?" Men det har varit en fantastisk skön semester, och det är en hel vecka kvar. Vi kan hinna väldigt mycket. Men de senaste dagarna har det blivit en del jobbat på huset. Maken är duktig och byter alla vindskivor på huset. Förra året bytte vi alla knutbrädor och det vita runt fönstren samt målade hela huset, men vi valde då att vänta till iår med vindskivorna. Ska bli skönt och kunna säga att det sen är nästan helt färdigt utvändigt. Fast helt färdig blir man aldrig med ett hus.   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se