Direktlänk till inlägg 14 augusti 2012

Slöseri med kartong

Av Åse - 14 augusti 2012 21:58

Oftast försöker jag skriva positiva inlägg och inte klaga på saker, men nu måste jag bara få visa en sak. Jag har provat att beställa ljudböcker från Lyssnarklubben, dom har äntligen fått sina böcker i MP3-format. Men båda gångerna har jag blivit tvungen att hämta ut paketet på Postens utlämningsställe. Detta pga att dom väljer att packa in den lilla CD:n i ett jättestor kartong. Det leder till att jag får ett sms om att dom inte kan dela ut paketet pga storleken. Sen får jag nytt SMS för att hämta ut det. När jag nu var på semester så har dom skickat 2 påminnelser via sms och till sist en pappersavi. Helt onödigt enligt mig. Hade dom bara valt att måttanpassa kartongen hade den gått in i vår brevlåda och inga påminnelser hade behövt skickas ut, eller jag behövt knalla till centrum för att hämta paketet.

Jag har faktiskt skrivit till dom för att fråga varför. Får se vad jag får för svar. Här kan ni se skillnaden. Gissar att dom har en och samma kartong oavsett vad dom skickar.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se