Direktlänk till inlägg 15 augusti 2012

Provade DeadBall på SATS

Av Åse - 15 augusti 2012 10:39

Igår efter jobbet hade jag fått möjligheten att prova på DeadBall på SATS Zenit i stan. Bloggen Spark i baken anordnade ett provpass där vi som läser kunde anmäla oss för att provträna. Det var ett kul pass. Jag kände att fokus blev mest på bålstyrka och armar. Vi använde en 3-kilos boll i olika kombinationer och det var parövningar hela tiden. Här kan ni se flera bilder från gårdagen. Även Fitness Magazine var där och fotade och gjorde ett reportage om träningen. Ska bli kul att se vad dom kommer att skriva om det.

Bilden är lånad från Spark i baken.

Det var kul att få prova på och säkert bra som variation till annan träning, men som det känns nu inte en träning jag kommer att prioritera. Om ett par veckor tänkte jag även prova på Les Mills GRIT™ STRENGTH. Den träningen tror jag kommer passa mig och jag kommer ha möjlighet att gå direkt från jobbet och träna 30 min innan jag åker hem. Perfekt! Men med den här rivstarten med Crosstraining i måndags och DeadBall igår kan jag tala om att jag har fin träningsvärk lite överallt i kroppen. Idag blir det vilodag och en tur till landet efter jobbet.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se