Direktlänk till inlägg 21 augusti 2012

Dåligt med inlägg

Av Åse - 21 augusti 2012 11:20

Började förra veckan med att vara lite flitigare med mina uppdateringar, men så gick det några dagar och jag hade inga roliga bilder och då blev det ingen uppdatering.

Men förra torsdagen körde jag mitt första spinningpass efter semestern och det blev en rivstart för kroppen kan jag lova. Hade lite skön träningsvärk efter måndagens och tisdagens träningar, men i benen var det lugnt. Passet var upplagt som ett rent intervallpass. Varje pulshöjande intervall var i 2 minuter + ett par 1 minutare som bonus. Målet var att ligga över 85 % av pulsen efter varje intervall. Vilan emellan tror jag var 1,30. Minns inte helt. Men efter ett par intervaller svarade min kropp och tyckte det var superkul. Jag orkade med alla intervaller och kom upp i 90% puls efter halva intervallen och en höll jag mig där. Intressant att kroppen var med så efter semestern. Kul var det.

I helgen blev det bara en morgonpromenad. Vad vi gjorde mer i helgen skriver jag om lite senare när jag hittat ifatt lite bilder.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se