Direktlänk till inlägg 21 augusti 2012

Sista helgen före skolan börjar

Av Åse - 21 augusti 2012 20:20

Helgen som nu var den sista innan skolan börjar imorgon tillbringade vi landet. Inte så ovanligt för oss att vi är där. Men det var en härlig och skön helg, med lite extra lugn kändes det som. Förmodligen som ett sista försök att ladda upp batterierna innan vardagen sätter fart ordentligt.

På lördagen packade vi båten med lite picknick, barnen plus mina föräldrar. Vi åkte till Nynäs för att titta på Nynäs offshore race. Härliga snabba och mullrande båtar som far fram. Vädret blev bättre allteftersom och till slut hade vi riktigt fint och varmt.

Så här såg det ut i starten

Och här är vi på väg hem

När vi åker till och från Nynäs från landet åker vi genom härliga Dragets kanal

 

Medans maken åkte hem på kvällen för att springa Midnatsloppet var jag och tjejerna kvar på Ö-fest. Trevligt att träffa nästan alla grannar så här mot slutet av sommaren. Söndagen var lugn och fantastiskt väder. Vi stannade kvar in i det längsta. Så här fin var vår kväll efter middagen.

Men på väg hem mötte vi ett helt galet regnväder

 

 
ANNONS
 
monica

monica

22 augusti 2012 21:31

Dragets kanal är nog ett av de finaste ställen jag åkt igenom! Hur gick det för maken på loppet, jag tror jag sprang om honom? Nej jag skojar bara, såg ingen jag kände bland alla blå tröjor!

http://kamolini.blogspot.com

Åse

22 augusti 2012 22:43

Ja, dragets är mysigt. Vi såg två havsörnar när vi åkte. Maken var ganska nöjd men lite för mycket gå i början.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se