Direktlänk till inlägg 22 augusti 2012

Tränat Shape

Av Åse - 22 augusti 2012 19:56

Äntligen har mitt favoritpass kommit tillbaka efter sommaruppehållet. Shape. Så här skriver Sats om passet. Funktionell styrketräning med varierade övningar för hela kroppen. Passet är väldigt olika beroende på vem som är instruktör, men där vi går har vi en superinstruktör och jag får träningsvärk varenda gång jag är där. Hon byter övningar varje gång för att inte musklerna ska vänja sig. Tyvärr är passet lite tidigt på kvällen, så jag får anpassa jobbet så att jag kan gå på det här passet. Idag har jag lurat med mig min brorsa på passet. Så här skriver han om passet.


Nu sitter jag i soffan och bara njuter efter en god middag. Det blev köttfärssås och Zucchini-spaghetti. Strax ska jag sätta mig och ta fram mina stickningar. Dels har jag för ovanlighetens skull sockor till maken som pendeltågsstickning och där ska jag börja med hälen, tänkte bara räkna lite och förbereda hemma ikväll. Annars så stickar jag vidare på koftan jag håller på med. Jag har bara en ärm kvar, men nu sitter jag och syr ihop lite för att inte behöva sy allt när jag stickat klart. Tyvärr är det svårt att fota koftan just nu, ser mest ut som ett stort bylte i knät. Hoppas att jag snart kan få till en bild på den färdig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se