Direktlänk till inlägg 27 augusti 2012

Provat ny träning - igen

Av Åse - 27 augusti 2012 19:58

Så har ännu en härlig helg passera. Jag och storasyster S har varit på landet, medans lillasyster E och maken har tillbringat helgen på Åland med handbollsläger.

Lördagen var riktigt härlig. Började dagen med skön morgonpromenad och morgondopp. Sen blev det en riktigt god frukost. Jag älskar verkligen helgfrukostar. Youghurt med müsli, kokt ägg, grovmacka med gott pålägg och minst en kopp kaffe. Sen tog vi det ganska lugnt. Det blev en snabb tur till Skärgårdsmarknaden i Nynäs. Kul, men man känner igen alltför många knallar och inte så mycket nytt sen tidgare år.

Söndagen var tyvärr mest regn, men vi hade mys med film istället.

Efter jobbet idag var jag på SATS Hötorget och prova ytterligare en nyhet på deras schema. LesMills GRIT STRENGTH. Designat för att bygga upp din muskelstyrka, skriver Sats. Ett väldigt intensivt pass med väldigt mycket vikt på stången. Är inte supersåld på träningen, men kommer ge det några veckor då jag tror på upplägget. Kroppen kändes väldigt mör efter de 30 minuter som träningen tar. Gissar att det blir en del träningsvärk som kommer smygande imorgon eftermiddag.

När det gäller min vardagsträning har jag tyvärr inte kommit igång med min morgonpromenader efter semestern. Kroppen vill inte riktigt vänja sig vid att gå upp 05.30 så här efter lång ledighet. Men ska försöka masa mig upp igen. Jag hade himla bra flyt på det innan sommaren. Så det ska väl inte vara så svårt att börja igen.

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se