Direktlänk till inlägg 29 augusti 2012

En onsdag mitt i veckan

Av Åse - 29 augusti 2012 15:00

Onsdag och mitt i veckan. Jag har förmånen att kunna jobba hemma ibland. Skönt när man behöver koncentrera sig lite extra. På jobbet där jag sitter i kontorslandskap blir det ibland lite rörigt. När jag jobbar hemma brukar jag alltid börja med en promenad som jag likställer med att jag går till jobbet. Skönt med frisk luft innan man sätter sig ner. Det finns flera fördelar med att kunna jobba hemma, då kan man smita ifrån och sätta på en tvättmaskin för att resa sig ibland. Sen finns det nackdelar också, man "fastnar" i jobbet och jag blir sittande ganska långa stunder utan de naturliga avbrotten man har på jobbet, som att hämta utskrifter, någon kommer förbi och har en fråga mm. Jag skulle nog inte klara av att jobba hemifrån jämt, skulle sakna mina härliga arbetskamrater. Eftersom lunchen även går väldigt snabbt när man är hemma passade jag på att baka fruktbollar och göra hemgjord müsli på lunchen. Ännu en fördel med att jobba hemma.

      

I helgen när jag var på Skärgårdmarknaden i Nynäs passade jag på att gå till en av sjöbodarna som brukar ha lite fina kläder. Mrs Slotte, där var en kjol som jag har spanat på hela sommaren nedsatt och nu gick det inte att låta bli att köpa den. Den kommer från märket Yours Truly Clothes, rättvisa kläder som tillverkas i Indien.  Det här är en lång kjol i chiffong, ljust grå. Tanken är att jag ska ha den till tuffa boots och med skinnjacka för att väga upp att den är lite skir. Provade när jag kom hem och trots att jag är 170 cm och hade högklackat på mig var den i längsta laget, så jag får se om jag kan försöka lägga upp den lite eller hitta på ngt annat med den. Skulle vara tråkigt om man snubblar när man har den på sig.

 Bilden lånad från Mrs Slotte's hemsida.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se